Iskolai és óvodai képességfejlesztő sakkszakkör (2023/24-as tanév)

I. A foglalkozásokat üzemelteti:

Fehér Zsuzsannaegyéni vállalkozó
Sakk oktató
Adószám: 72371390-1-41

Székhely: 1132, Budapest, Váci út 60-62

II. Foglalkozás típusa:

Iskolai és óvodai képességfejlesztő sakkszakkör

III. Foglalkozás ütemezése, ideje, helye:

Iskolai: Heti 1×45 perc.

Óvodai: Heti 1×30 perc
A foglalkozás ideje és helye www.sakkszakkor.hu oldalon kerül ismertetésre.
Őszi, téli, tavaszi szünidőben és munkaszüneti napokon a szakkör nem üzemel.
Egy hónapban rendelkezésre álló foglalkozások száma: 3-5 (átlag: 4).
A szakköri foglalkozások 2023. május 31-ig üzemelnek.

IV. Foglalkozás díja:

Iskolai: 8000 Ft /fő/hó

Óvodai: 7000 Ft /fő/hó
A térítési díj átalánydíj. A kiszámlázott ár meghatározásakor a 2 alkalmas hónapokat 0,5 hónapnak, a 3-5 alkalmas hónapokat 1 hónapnak számoljuk.

A gyermek hiányzása, távolmaradása, betegsége, karanténba kerülése esetén az üzemeltetőnek nem áll módjában pénzvisszatérítést biztosítani, továbbá a hiányzás jóváírásasem lehetséges.

V. Fizetés menete:

Átutalással történik, az e-számla/díjbekérő elektronikus levelezési címre történő beérkezését követően.

A szakköri díj befizetése előzetesen esedékes. A számlák kiegyenlítésének határideje 3 nap. Fizetési késedelem esetén az üzemeltető 3 db fizetési emlékeztetőt küld a számla fizetési határideje utáni első, harmadik és ötödik napon. Amennyiben a fizetési késedelem ideje a számla fizetési határideje utáni 5. napba kerül, onnantól gyermeke a számla kiegyenlítéséig nem látogathatja a foglalkozásokat. Kérem, vegye figyelembe, hogy a befizetési határidő után a befizetés lekönyvelése 2-3 munkanap is lehet. A nem teljesítés kizárást vonhat maga után. A be nem fizetett összeget az üzemeltető követelésként tartja nyilván.

VI. Szakköri regisztráció

www.sakkszakkor.hu weboldalon történik. A jelentkezés elküldése fizetési kötelezettséget von maga után.
A csoportok feltöltése jelentkezési sorrendben történik. (Javasoljuk a jelentkezési lap mielőbbi elküldését!)

VII. Lemondás

Minden megkezdett időszak (fizetési részlet szerint) díjköteles. Lemondás esetén pénzvisszatérítésre nincs lehetőség, így mindig a soron következő részletfizetési időszak előtti hónapra időzítse a lemondást!


Pedagógiai és üzemeltetési szempontokat figyelembe véve szeptemberi és októberi hónap lemondására nem biztosítok lehetőséget.
A lemondásokat a sakkoktatas@gmail.com címen teheti meg.

VIII. Egyéb feltételek:

  1. A foglalkozások oktatója kizárólag a tanóra időtartama alatt vállal felelősséget a gyermekekért. A foglalkozások után gyermekfelügyelet nem üzemel. A foglalkozás helyszínéül szolgáló oktatási intézménnyel történő előzetes egyeztetés esetén az oktató vállalhatja az intézményben tanuló gyermekek iskolai ügyeletből/osztálytermekből való átvételét és átadását, amennyiben a foglalkozásokra bérbe adott terem és az ügyelet/osztályterem egy épületben kap helyet. A 16 óra után kezdődő szakkörök esetében a gyermek átadása mindig a szülők/nagyszülők számára történik az iskola bejárata előtt. Kérjük gyermekeikért időben érkezzenek.

Kelt: Budapest 2023.08.22.